Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
Kekikli Tavuk Kavurma Tarifi | Sibelin Mutfağı
NEFİS TARİFLER
Enfes Tatlar
Vazgeçilmez Tarifler
Anasayfa » » Kekikli Tavuk Kavurma Tarifi

Kekikli Tavuk Kavurma Tarifi

Yazar: Unknown Tarih: 28 Mayıs 2015 Perşembe Saat: 09:04



Bu yemeğimiz oldukça basit. Mangal tatlı bir tavuk üstelik. Çok da pratik yapması.
Sizi kurtaracak bir yemek. Hemen yemek hazırlamanız gerekiyorsa şip şak bunu yapabilirsiniz. Yanına da pilave ve salata. Enfes akşam yemeği…

Kekikli Tavuk Kavurma İçin Malzemeler:
  • 1/2 kg kuşbaşı tavuk budu
  • 1 silme tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kekik

Kekikli Tavuk Kavurma Yapılışı;
  1. Kekikli tavuk kavurma hazırlamak için öncelikle kuşbaşı tavuklarımızı yayvan bir tencereye alıyoruz.
  2. Ocağımızın altını orta ateşe alıyoruz, tavuklarımızı önce bir fokur fokur kaynatıyoruz, suyunu bırakmasını sağlıyoruz.
  3. Sonra altını kısıyoruz ve uzunca bir süre bıraktığı suyu çekene kadar , kendi yağında pişiriyoruz. Kısık ateşte olmasına dikkat edin.
  4. Tuzunu ve kekiğini ilave edip bir iki dakika daha pişiriyoruz ve altını kapatıyoruz. Herkese afiyet olsun.
PAYLAŞ

Unknown Hakkında:

TarifMutfaktan Blog Yazarı

0 yorum :

Yorum Gönder