Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
Körili Hindi Kavurma Tarifi | Sibelin Mutfağı
NEFİS TARİFLER
Enfes Tatlar
Vazgeçilmez Tarifler
Anasayfa » » Körili Hindi Kavurma Tarifi

Körili Hindi Kavurma Tarifi

Yazar: Unknown Tarih: 18 Mayıs 2015 Pazartesi Saat: 03:55


Körili Hindi Kavurma İçin Malzemeler;

  • 4oo gr kuşbaşı doğranmış hindi eti
  • 4 sivri biber
  • 1 domates
  • 1 paket(400 gr) mantar
  • 3 diş sarmısak
  • 1 çorba kaşığı tereyağı
  • 2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
  • 1 talı kaşığı köri
  • 1’er çay kaşığı toz kırmızı biber,karabiber,tuz



Körili Hindi Kavurma Hazırlanışı:

Körili hindi kavurma hazırlamak için öncelikle hindi etlerini tereyağında 10 dk. kavuruyoruz. Tuz ve karabiber ilave edip karıştırıyoruz. Daha sonra ise küçük küçük doğranmış sivri biber, mantar ve rendelenmiş sarmısakları ilave ediyoruz ve  kavurmaya devam ediyoruz.

Küp küp doğradığımız domates, maydanoz ve kırmızı tozbiberi ilave edip 1-2 çeviriyoruz. Köriyi ilave edip karıştırıyoruz ve servis tabağına alıp kıyılmış maydanozlarla süsleyip servis yapıyoruz. Herkese afiyet olsun.
PAYLAŞ

Unknown Hakkında:

TarifMutfaktan Blog Yazarı

0 yorum :

Yorum Gönder